50 TOP Real Time SAP ABAP webdynpro Multiple Choice Questions and Answers

Read the most frequently asked 50 top SAP ABAP webdynpro multiple choice questions and answers PDF for freshers and experienced

SAP ABAP webdynpro Objective type Questions and Answers List


1) Eliminate the Event that is not part of Webdynpro
a)WDDOBEFOREACTION
b)WDDOENTRY
c)WDDOINIT
d)WDDOMODIFYVIEW
Ans: b

2) What is the Cardinality for the Node created for storing the Table

a) 1:1
b) 0:1
c) n:n
d) 0:n
Ans: d

3) What is the equivalent for Transaction in Webdynpro
a) Application
b) Component Controller
c) Interface Controller
d) Plugs
Ans: a

4) The Webdynpro Programming model is based on
a)Classic Dynpro Programming
b)Business Server Pages(BSP)
c)Model View Controller(MVC)
d)Internet Transaction Server(ITS)
Ans: c

5) The UI Element and the Context Attributes of Webdynpro are linked. The process of doing this is called
a) Binding
b) Linking
c) UI Linkage
d) UI Link
Ans: a

6) A webdynpro Component consists of the below items except
a) UI elements
b) Component Controller
c) Window
d) Views
Ans: a

7) Identify a layout that is not part of the Webdynpro Layout types
a) Flow Layout
b) Row Layout
c) Grid Layout
d) Tree Layout
Ans: d

8) Where does the Business Logic exists in the Webdynpro Component
a) Methods of the view
b) Methods of the Controller
c) Assistance Class
d) None of the above
Ans: c

9) How do you access the attributes declared in component controller in the method of a view
Ex: emp_id type numc10
a) wd_comp->emp_id
b) wd_Comp_controller->emp_id
c) wd_controller->emp_id
d) wd_this->emp_id
Ans: b

10) which method do you use to read the contents of a internal table displayed in the webdynpro window
a) GET_STATIC_ATTRIBUTES_TABLE
b) GET_STATIC_TABLE
c) GET_STATIC_ATTRIBUTES
d) GET_SELECTED_ELEMENTS
Ans: a

11) Which method do you use to read the contents of a attribute attached to the context node.
a)GET_ATT
b)GET_ATTRIBUTE_REF
c)GET_ATTRIBUTE
d)GET_STATIC_ATTRIBUTES
Ans: c

12) Identify a Cardinality type that is not part of webdynpro.
a) N:N
b) 0:1
d) 1:1
c) 0:N
Ans: a

13) which data type do you use to declare a visibility attribute in webdynpro
a) WD_VISIBILITY
b) WDUI_VISIBILITY
c) ABAP_TRUE
d) BOOLEAN
Ans: b

14) Passing Parameters to webydnpro Application using the Applicatino URL are called_________Parameters
a)Command Parameters
b)Commandline Parameters
c)Command Operators
d)Ternary Parameters
Ans: b

15) A View in Webdynpro is associated with _______ in SAP GUI.
a) View
b) Transaction
c) Dynpro
d) Screen
Ans: d

16) Identify a Window Outbound Plug type to exit the View completely
a) Standard Plug type
b) Suspend Plug type
c) Exit Plug type
d) Inbound Plug type
Ans: c

17) which standard WD component is used to build ALV in Webdynpro
a) SALV_WD_TABLE
b) SALV_WD_TABLE_USAGE
c) AVL_TABLE
d) None of the above
Ans: a

18) What is the right sequence of event trigger in Webdynpro
1-WDDOINIT of Component Controller
2-WDDOINIT of View
3-WDDOINIT of Window

a) 3 1 2
b) 1 3 1
c) 1 3 2
d) 2 1 3
Ans: c

19) Which of the Below is not a Valid Webdynpro UI element
a) Button
b) Page Header
c) Message Area
d) Transparent View
Ans: d

20) Can a view container have more than one view active at a time.
a) Yes
b) No
c) Depends on the Binding
d) Depends on the Mapping
Ans: b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *